Foto: Kadrs no video

Grupas "Foo Fighters" solists Deivs Grols nedēļas nogalē kāpis uz skatuves, taču, sargājot savu lauzto kāju, uzstāšanās laikā sēdējis populārā televīzijas seriāla "Game of Thrones" ("Troņu spēļu") stila krēslā.

Grupa sniedza koncertu Vašingtonā, Roberta F. Kenedija Memoriālajā Stadionā, svinot "Foo Fighters" pirmā albuma izdošanas 20.gadadienu.

Faniem Vašingtonā Grols teica: "Es nekad mūžā nepalaistu garām šo koncertu!"

Grols skatītājiem pat izrādīja videoierakstu, kurā redzams viņa kritiens no skatuves pagājušajā mēnesī koncertā Zviedrijā.

Grols stāstīja, ka izdomājis ideju par "Troņu spēļu" tipa krēslu, uzskicējot dizainu ar ģitārām un gaismām, pēc stipru pretsāpju medikamentu dozas izdzeršanas. "Kad es to uzskicēju, es biju pamatīgi salietojies medikamentus," viņš smējās.

Grols maijā salauza kāju, koncertā Zviedrijas pilsētā Gēteburgā nokrītot no skatuves. Tas lika grupai "Foo Fighters" atcelt uzstāšanos Glastonberijas festivālā, kur viņi bija plānoti galvenie viesi. Viņus aizvietoja britu grupa "Florence and the Machine".

Ārsti Grolam lika atcelt Lielbritānijā atlikušos grupas koncertus, kamēr sadzīst viņa kāja.

Pēc nokrišanas no skatuves Gēteburgas "Ullevi" stadionā, neskatoties uz sāpēm, Grols pabeidza uzstāšanos un tikai pēc koncerta beigām devās uz slimnīcu. Londonas slimnīcā viņam veikta operācija, kurā viņam viņam ieliktas sešas metāla skrūves.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!