Foto: DELFI

Otrdienas, 8. jūlija, pēcpusdienā ar DJ Rudd un grupas "Pyro Trees" priekšnesumiem aizvadīts "Positivus" festivāla ieskandināšanas pasākums.

Šī pasākuma laikā festivāla veidotāji paziņoja arī par pop-up televīzijas "Positivus TV" darba uzsākšanu. Tā taps, sadarbojoties "Lattelecom" un radio "Pieci.lv".

Jau ziņots, ka "Positivus" festivālā šogad uzstāsies Hosē Gonzaless, King Charles, Elija Goldinga, Laura Mvula, Anna Kalvi, Chet Faker, Colin Johnco,  kā arī grupas "Kraftwerk", "Elbow", "Junip", "Temples", "You Me at Six", MØ, "FM Belfast", "Pompeya", "And So I Watch You from Afar", "Bastille", "The 1975", "Kid Karate", "The Kooks", "Of Montreal", "Birth of Joy", "Future Islands", "AlunaGeorge", "NONONO",  "ENIYE", "Daughter" un citi.

Plaši būs pārstāvēti arī vietējie mākslinieki - uz dažādām skatuvēm uzstāsies "Carnival Youth", "Laika suns", "K.Remonts", "Svema", "The Sound Poets", "Sūdi", "100 baltas dvēseles", "Dzelzs vilka jauno Jāņu orķestris", "Audience Killers", "Rīgas Modes", "Pikaso", "Manta", "The Velvet Supernova", "Das Sonntags Legion", "The Citizens", "Nē", "Saule", "Momend", "Kasetes", Laima Dimanta, "Waterflower", Alise Joste, "Pyro Trees", "Martas asinis", "Starmetis", apvienības "VJ's Take The Lead" un "Rubenis, Eihmanis un Helmss", kā arī citi.

Savukārt elektronikas ritmus nodrošinās A-Trak, Just Blaze, Niks Huks, Napo, Temper Temple, Leslie da Bass, Avoid Dave, Margaret, Sander Molder, Mr Nestor, Dave Storm, Vaiper Despotin, Niklavz, Oriole, DFRNT, DJ All-Viss un apvienības "Quest&Paul Oja", "Mhkl & K-Sein", "Full Crate & Mar" un "Rebeka".

No 14. jūlija "Positivus" festivāla biļetes kļūs dārgākas un maksās 62 eiro bez teltsvietas un 68 eiro ar teltsvietu. Pagaidām festivāla trīs dienu biļete bez teltsvietas maksā 57 eiro un ar teltsvietu 63 eiro.

Biļetes nopērkamas "Positivusfestival.com", "Biļešu serviss" tīklā un "Nordea" bankomātos.

Foto no pērnā gada festivāla:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!