Trio "Saldais" jeb dziedošās aktrises Dita Lūriņa, Ērika Eglija un Zane Dombrovska publicējušas jaunu dziesmu jeb, kā pašas raksta, ceturto "nedarbu" mūzikā. Šoreiz tā ir versija Aigara Voitišķa dziesmai "Pārsteigums".

"Šajā laikā, kad ārā gaiss kļūst arvien aukstāks un viss ko gribas, ir dzīvoties tik pa siltu gultiņu – tieši to mēs arī sev neliedzām – šī dziesmas versija tapa atceroties karstākās vasaras dienas un sveicinot seksīgo rudeni." Un, kā ir teikusi pasaulslavenā dziedātāja Dollija Partone - "Manas vājības vienmēr ir bijušas ēdiens un vīrieši - un tieši šādā secībā". Vienojoties šajā viedoklī ir tapusi arī dziesmas videoversija, par kuru sakām saldu paldies Dacei Caicai par grimu, Lindai Ģībietei par video. Paldies par atbalstu Guntim Učelniekam, kā arī muzikāli personīgs paldies Gintam Solam un, protams, Aigaram Voitišķim un grupai "Lādezers" par "(pamat)Pārsteigumu"! Lai iet labumā!" raksta trio dalībnieces.

Šī ir jau ceturtā Trio "Saldais" dziesma. Pirmā no tām tika publicēta 2016. gada maijā un bija sveiciens Mātes dienā reizē ar īpašu atzīšanos mīlestībā grupai "Līvi" – dziesma "Bize. Ar Tevi kopā". Tai sekoja muzikāla izklaide popmūzikā – seriāla "Viņas melo labāk", savukārt pāgājušajā rudenī aktrises publicēja savu versiju par grupas "Linga" dziesmu "Nāc dejot!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!