Foto: Publicitātes foto

Andra Indāna elektroniskās brīvformas mūzikas projekts "Gas of Latvia" publicē ceturto singlu "Labdien mans nezināmais draugs!" no decembrī gaidāmā jaunā albuma "Swan Lake", aģentūru LETA informēja radio "Naba" pārstāve Anete Enikova.

Dziesmas teksts ir Andra Indāna 2. klases sacerējums, vēstule nezināmajam draugam par dzīvi Padomju Savienībā, sarakstīta 1982. gadā. "Labdien mans nezināmais draugs!" pievienosies pēdējo gadu laikā jau iepazītajām dziesmām no gaidāmā albuma - "1000 tongues", "Sala" un "Līmlentas".

"Swan Lake" būs dziesmu albums ar Marta Pujāta, Andra Žebera un Annas Fomas dzeju. Tā ierakstos piedalījās arī vokāliste un taustiņinstrumentāliste Anna Ķirse un čelliste Undīne Balode.

Albuma "Swan Lake" atvēršanas svētki paredzēti 10. decembrī plkst. 21 mūzikas klubā "Nabaklab". Tajos spēlēs tumšās noskaņu elektronikas meistars "Aon", "Gas of Latvia" un dīdžejs "Skaida".

"Gas of Latvia" pastāv kopš 1997. gada. Pa šo laiku dažādos formātos izdoti ap 15 albumi, daļu no tiem var klausīties interneta vietnē "https://gasoflatvia.bandcamp.com".

Albumu "Swan Lake" izdod "naba Music/ Melo Records", un tas būs pieejams gan digitālā formātā projekta "bandcamp.com" profilā, gan taustāmā jeb kompaktdiska formātā. Mūzikas izdevniecība tika izveidota 2001.gadā Rīgā kā viens no radio "Naba" projektiem. Patlaban tā izdevusi teju 50 mūzikas albumus, dzejas diskus un multimediālus ierakstus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!