Foto: Kadrs no video
28. oktobrī grupa "Laika Suns izdod singlu "Deju grīdas", kā arī nodod klausītāju uzmanībai dziesmas video klipu, portālu "Delfi" informē grupas menedžmenta pārstāvji.

Kā stāsta grupas solists Arnis Račinskis, "Dziesma ir tāds godīgs ieskats dziesmas autora sarežģītajā iekšpasaulē un deju grīda ir tāds kā absolūts kontrasts - vieta, kur viss ir vienkārši, kur viss darbojas pēc daudz vienkāršākiem noteikumiem kā citur dzīvē. Deju grīda ir pats nekaitīgākais cilvēces izgudrojums un tāpēc - ieteicams. Turpinot šo nesarežģītību, video nofilmējām ar parastu telefonu un samontējām ar bezmaksas aplikācijām - vienkārši!"

Datoranimāciju veidoja "Shade Studio" meistars Jānis Spēlmanis.

"Laika suns" albumu "Gaismas lādiņš", kas izdots šā gada 17. jūlijā, festivāla "Positivus" laikā, plašākai auditorijai būs iespēja dzirdēt arī decembrī, kad grupa dosies mazā turnejā pa Latvijas pilsētām. Video dziesmai "Deju grīdas" seko pagājušajā gadā tapušajam video dziesmai "Ir jau vēls", kas arī atrodama grupas albumā.

Laika Suns ir Arnis Račinskis (balss, ģitāra) Kārlis Josts (basģitāra), Elvijs Pārpucis (ģitāra) un Pēteris Lunde (bungas).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!