Ģitārists Mārcis Auziņš radījis izjustu un apcerīgu Leonarda Koena populārās balādes "Hallelujah" versiju ģitārai, kas iekļauta arī ģitārista soloprogrammā "Viens" un izskanēs tās rudens sērijas koncertos visā Latvijā.

"Leonarda Koena skaņdarbs "Hallelujah" pie manis "atnāca" ārkārtīgi negaidīti un viegli - tā it kā tam vajadzēja notikt tieši tajā brīdī un tieši uz šī instrumenta. Muzikālo aranžiju esmu veidojis kā pārdomu mirkli un meditāciju - varbūt tieši tāpēc, spēlējot šo skaņdarbu koncertos, šķiet, ka pasaule mazliet apstājas un pieklust," par aranžiju saka Mārcis Auziņš.

"Solo muzicēšana ir kā mešanās nezināmajā, katru reizi citādāks un mainīgs process, šādos koncertos mūziķis un klausītājs atrodas vistuvāk gan fiziski, gan emocionāli. Es jūtu katru smaidu, elpu, skatienu, nopūtu un tas viss kopā veido koncertu, mūsu kopīgo pieredzi tajā, tā ir īpaši silta sajūta, tāpēc esmu priecīgs par katru, kurš ir atrod laiku piedzīvot šādus mirkļus kopā ar mani," savas sajūtas koncertos atklāj Mārcis Auziņš.

Biļetes uz soloprogrammas "Viens" rudens sērijas koncertiem var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!