Foto: Publicitātes foto
Gada tumšākajā laikā publicēti divi jauni grupas "Riga Reggae" dziesmas "Zvans pie durvīm" remiksi, ko veidojuši dīdžeji N'Works un Martinc, portālu "Delfi" informē "Riga Reggae" pārstāvis Horens Stalbe.

Vienīgā aktīvā regeja grupa Latvijā "Riga Reggae" dziesmu "Zvans pie durvīm" publicēja šā gada augustā. Tā guva lielu atsaucību gan Radio SWH topā, kur vairākas nedēļas noturējās visaugstākajā pozīcijā, gan arī Latvijas Radio 2 "Muzikālajā bankā", kuras topā atrodas vēl joprojām. "Tas apliecina, ka regejs ir dzīvs un interesants latviešu mūzikas klausītājiem," uzsver Horens.

Tagad dziesmai ir iespēja ieinteresēt arī drum`n`bass un deju mūzikas cienītājus, jo ir tapuši pāris remiksi, kurus producējuši N`Works aka Normunds Rutulis un MartInc., īstajā vārdā Mārtiņš Pīzelis. Abi ir labi pazīstami latviešu mūzikas producentu vidū un savās studijās izveidojuši remiksus daudziem latviešu skatuves māksliniekiem.

Otrs grupas "Riga Reggae" dalībnieks Ints Ķergalvis jeb Speiss saka: "Esam neizsakāmi priecīgi, ka dziesma guvusi tik plašu atzinību. Esam saņēmuši milzum daudz labu atsauksmju. Par to liecina arī vairāku Latvijas vadošo diskžokeju interese, kas nu vainagojusies ar vairākām "Zvans pie durvīm" remiksa versijām"

"Mums ir liels prieks, ka mūsu dziesma "Zvans pie durvīm" ir iepatikusies tik daudz un tik dažādiem klausītājiem. Nu varam spert nākamo soli un publiskojot dziesmas remiksus, lai uzrunātu vēl plašāku auditoriju. Paldies remiksu autoriem par paveikto darbu! Paldies visiem atbalstītājiem, brāļiem un māsām! Jūs esat mūsu spēks!" piebilst Horens Stalbe.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!