Foto: Publicitātes foto
Pašmāju romantiskais duets "Čipsis un Dullais" laidis klajā jaunu dziesmu "Lūgums", kas ir pirmais vēstnesis no nākamgad gaidāmā jaunā albuma, ko izdos jaunā izdevniecība "Grautiņa ieraksti".

"Lūgums" ieturēta Ziemassvētku noskaņās un aicina cilvēkus šajā tumšajā un drēgnajā laikā neatstāt sev tuvos un mīļos cilvēkus "ārpusē". Dziesmas autori ir abi grupas "Čipsis un Dullais" mūziķi, bet ierakstu un pēcapstrādi veicis producents Kārlis Butins.

Dziesmu "Lūgums" iespējams noklausīties visos populārākajos straumēšanas servisos, kā arī "Youtube". Oficiāla prezentācija un pirmatskaņojums publikai notiks 7. decembrī krogā "Aptieka".

Duets "Čipsis un Dullais" pastāv jau desmit gadus un šajā laikā izdevuši vienu studijas albumu "P.S. Es tevi mīlu", regulāri uzstājās Latvijas klubos, bāros un festivālos, kā arī 2016. gadā saņēma "Alternative.lv" gada balvu kā "Alternatīvākā grupa". Tautā iemīļotas dziesmas "Asaras" un "Kad meitene skumst" vietnē Youtube pārsniegušas 100 tūkstošu klausījumu atzīmi. Grupā darbojas Grupā darbojas Mārtiņš Ābols (balss, taustiņinstrumenti) un Ģirts Strumpmanis (balss, ģitāra).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!