Foto: Publicitātes foto
Džeza dziedātājas Ineses Bērziņas kvartets klausītājiem piedāvā noskatīties videoklipu dziesmai "Wonder". Dziesma ieturēta Latīņamerikas džeza stilistikā un tās autore ir Inese Bērziņa.

Ineses Bērziņas kvartets klausītājiem plašāk sevi pieteica šī gada sākumā, videoklipos publiskojot oriģināldziesmu "Inese" un savu versiju par grupas "Vulfpeck" dziesmu "Black Pocket". Videoklipu sēriju noslēdz "Wonder".

"Dziesma "Wonder" tapa vienā iedvesmas mirklī – man piesēžoties pie klavierēm un spēlējot. Šī dziesma uzdod jautājumus, kā sevi ieraudzīt no malas un kur vispār ir patiesība? Videoklipā šos jautājumus mēģinām atbildēt, skatoties dažādos spoguļos. Jo, lai kā mums dažreiz šķiet, ka zinām cilvēku, tas ir tikai mūsu priekšstats par viņu, nevis patiesība," par dziesmas vēstījumu stāsta dziesmas autore.

Inese Bērziņa iepriekš dziedājusi grupās "The Coco'nuts" un "No Rain Today". Dziedātāja izceļas ar plaša diapazona un silta tembra balsi. Kopā ar Inesi kvartetā darbojas arī Miķelis Dzenuška (klavieres), Eduards Lipāns (tuba) un Artūrs Strautmanis (bungas).

10. aprīlī mūziķi uzstāsies klubā "Pashkevich Jazz Club" (Palasta iela 10, Rīga), savukārt 5. maijā Ineses Bērziņas kvartets būs dzirdams džeza restorānā "Trompete" (Peldu iela 24, Rīga).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!