Jauns elektroniskās mūzikas projekts "Bandmaster" klausītāju vērtējumam nodevis savu pirmo videoklipu, kas veidots kompozīcijai "Us".

Dziesma "Us" jau tikusi atskaņota Losandželosā bāzētajā radio "KCRW" - vienā no zināmākajām ASV koledžas radio stacijām.

"Videoklipā ir izmantoti video kadri no pagājušajā rudenī iznākušās filmas "Rīgas Kungi", kas ir Adriānas Rozes veidotais stāsts par vienu no Rīgas modernajām ciltīm jeb Rīgas velokurjeriem un viņu ikdienas piedzīvojumiem galvaspilsētas ielās. Šis video nav vienīgais "Bandmaster" un filmas autoru kopdarbs, "Rīgas Kungi" skaņu celiņā ir arī iekļauts instrumentāls fragments no kompozīcijas "Us"," stāsta video autori.

"Galvenā doma ir par virzību. Ir daudz cilvēku, kas virzās uz saviem mērķiem un ir tādi, kas tos mēģina apturēt un likt viņiem šķēršļus. Tomēr stiprus, mērķtiecīgus cilvēkus neviens nespēs apturēt," par dziesmu stāsta grupas vokāliste Zelma Jēgere, kas hiphopa mūzikas faniem pazīstama ar pseidonīmu Viņa.

Kompozīcija "Us" atrodama arī "Dirty Deal Audio" izdotajā Latvijas elektroniskās mūzikas izlasē "DDA\VA IV", kur tā ir iekļauta kā viena no 19 pagājušajā gadā izdotajiem skaņdarbiem.

"Izlasi ir iespējams noklausīties "Dirty Deal Audio" mājaslapā, iegādāties "iTunes" vai lejupielādēt "Dirty Deal Audio" "Bandcamp" lapā," stāsta "Dirty Deal Audio" izdevniecības pārstāvji.

Grupa "Bandmaster" dibināta 2014. gada izskaņā, apvienojoties elektroniskās mūzikas producentiem DJ Rudd un Andim Ansonam, kā arī Latvijas hiphopa mūzikas daiļā dzimuma pārstāvei, reperei Viņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!