Koncertzālē "Palladium" ceturtdien, 24. novembrī, plkst. 19.00 izskanēs dziedātāja Ralfa Eilanda un Latvijas Radio bigbenda kopīgā koncertprogramma "Cits Pauls", kurā šā gada jubilāra Raimonda Paula dziesmas skanēs jaunās, nedzirdētās interpretācijās. Pirms koncerta piedāvājam ielūkoties mūziķu mēģinājumā un noklausīties, kā skan Raimonda Paula dziesma "Tai pilsētai" jaunā versijā.

Kā uzsver koncerta rīkotāji – programma "Cits Pauls" ir lieliska iespēja piedalīties vienā no retajiem Latvijas Radio bigbenda stāvkoncertiem.

Ralfa Eilanda un Latvijas Radio bigbenda jaunā programma daļēji bija dzirdama arī šā gada festivālā "Positivus". Kā stāsta koncerta rīkotāji – "Palladium" tā būs dzirdama daudz plašākā repertuārā. Savā 23. dzimšanas dienā mūziķis klausītājiem dāvinās maestro skaņdarbus jaunos, oriģinālos Latvijas Radio bigbenda mūziķu džeza un funk aranžējumos, izpildīs savu orģinālmūziku, kā arī funk un soul mūzikas korifeju kompozīcijas.

""Positivus" festivālā atsaucība no publikas bija tik liela, ka pēc koncerta, sakāpināto emociju rezultātā, skatītājiem teicu - mēs šo dienu nekad neaizmirsīsim! Tagad vēlreiz šo notikumu izdzīvosim koncertzālē "Palladium", vienā kārtīgi dejojamā koncertā," aicina Ralfs Eilands.

Arī pats maestro Raimonds Pauls novērtējis šo projektu, sakot, ka intuīcija viņu nav pievīlusi un Latvijas Radio bigbends kopā ar jauno vokālistu Ralfu Eilandu radījuši izcilu programmu, nezaudējot skaņdarbu oriģinālu ideju un melodiju, bet gan tos pamatīgi atsvaidzinājuši. Maestro uzsver, ka ar nepacietību gaida iespēju šo koncertprogrammu redzēt dzīvā izpildījumā.

Pirms koncerta apmeklētājiem būs iespēja dzirdēt Rūdolfa Kugrēna stāvizrādi jeb stand-up par mūziku, maestro Raimondu Paulu un citām ar koncertu saistītām tēmām.

Biļetes uz koncertu pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!