Foto: Mārtiņš Otto

Pirms koncertiem Siguldas pilsdrupās, kas notiks 26. un 27. augustā, grupa "The Sound Poets" laiž klajā jaunu singlu "Skaistais gadsimts".

Gaidāmos koncertus "The Sound Poets" dalībnieki gaida ar nepacietību un grupas dalībnieks Normunds Lukša atzīst: "Mūsu ansambļa dalībnieki jau sāk sajust nedaudz kņudienu pakrūtē, jo tikai pusotra nedēļa atlikusi un ilgi gaidītā muzikālā eksplozija būs klāt! Nedaudz slepeni varu pačukstēt, ka, laikam ejot, uz mēģinājumiem sāk nākt arvien vairāk mūziķu un tad kņudiens paliek arvien interesantāks. Lai vairotu koncerta tuvošanās prieku, vēlamies pacienāt klausītājus ar mazu gardumiņu no albuma "Pulsē" un šoreiz tas ir skaņdarbs "Skaistais gadsimts"."

Koncerta īpašie viesi būs 26. augustā – "Audience Killers", savukārt 27. augustā – indīroka apvienība "Irving Ark".

Kā ziņo koncerta rīkotāji no "Every Little Thing", grupas klausītāju lielās intereses dēļ, ir rasta iespēja laist tirdzniecībā ierobežotu skaitu biļešu uz "The Sound Poets" koncertu Siguldas pilsdrupās 27. augustā.

Biļetes uz šo un 26. augusta koncertu pieejamas "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās un internetā, to cena - 25 eiro. No trešdienas, 24. augusta, biļešu cena pieaugs.

Savukārt tiem, kuri kaut kādu iemeslu dēļ netiks uz grupas koncertiem – 27. augusta pasākumu tiešraidē būs iespējams vērot "Lattelecom TV" kanālā "360TV". Kanāls "360TV" ir pieejams visās "Lattelecom" televīzijas platformās.

Abas dienas koncerta teritorija tiks atvērta no plkst. 19.00, īpašie viesi kāps uz skatuves plkst. 20.15, bet "The Sound Poets" - plkst. 21.00. Pasākums beigsies ap plkst. 23.00. VIP biļešu īpašniekiem tiks nodrošināta autostāvieta netālu no ieejas teritorijā, aiz K. Barona apļa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!