Foto: Publictātes foto
Daudz tiek runāts par slavenām un populārām ārzemju grupām, taču bieži mēs aizmirstam par pašmāju māksliniekiem un viņu sasniegumiem. Tieši tāpēc RockUp festivālā uzsvars tiks likts tieši uz latviešu mūziķiem un grupām.

Piektdienas vakara noslēdzošā grupa būs Latvijā iecienīta hārdroka grupa COLT, kura savu popularitāti ieguva 2011. gadā laižot klajā albumu „Sapņi lido debesīs” ar 17 dziesmām latviešu valodā, kas nokļuva starp Gada Balvas nominācijām par labāko rokmūzikas albumu. Savu stilu grupa raksturo kā melodisku roku, kurā neiztrūkst arī muzikāli eksperimenti.

Festivāla noslēgumā sestdienas vakarā uz skatuves kāps R’n’R band KEKSI & Orchestra. Rokenrola grupa KEKSI dibināta 1997.gadā Cēsīs. Šo gadu laikā “Keksi” piedzīvojuši raibu koncertdzīvi, muzicējuši neskaitāmos festivālos Latvijā un ārvalstīs, priecējuši publiku autorkoncertos un piedzīvojuši dažādas pārmaiņas. Tā spēlējusi kopā ar tādām pasaules zvaigznēm kā “Boney-M”, Macy Grey, “Smokie”, “Ottawan”, kā arī māksliniekiem no Latvijas – Intaru Busuli, Lindu Leen, Normundu Rutuli, Aiju Andrejavu un citiem.

Kā jau ziņots, Rock Up festivāls notiks 7. un 8. augustā atpūtās kompleksā "Turbas", Ikšķiles novādā.

Piektdien festivāla apmeklētājus ar labu mūziku lutinās Johnny B Beast, Gud, Mozambika, B Sea Surfers, The Foxtails, Coolmans  Report, Cement, Rūsa, Colt, palīdzot apmeklētājiem ieiet rockabilly, blūza un rokenrola noskaņās.

Savukārt sestdien skatuves iekaros Reinis Jaunais, Bengy, Vocada, Sound Religion, Griffi Band, The Blues Gang, Ainars Pūpols & Pi Blues, Boogie Drivers, Lavrix Band, Voiceks Voiska, Holy Lamb, De Temps, The Big Bluff, Rebel Riot, Keksi & Orchestra.

Papildus informāciju par māksliniekiem meklējiet festivāla mājaslapā.

Divu dienu festivāla biļetes sākuma cena ir EUR 25, bet vienas dienas biļete – EUR 15.

Festivāla biļetes var iegādāties visās „Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un interneta mājas lapā www.bilesuserviss.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!