Foto: Publicitātes attēls
Šā gada Valentīna dienā, 14. februārī, Latvijas Kultūras akadēmijas koris "Sõla" aicina uz skanīgu koncertu "Ārpusklases mūzikls", kur mūziklu un rokoperu skaņdarbu pavadībā klausītāji varēs baudīt dažādu un katrai gaumei saistošu repertuāru.

Koncerta programmā apkopotas dziesmas no mūzikliem un rokoperām, kuru izpildījumā piedalīsies arī instrumentālā grupa Jāņa Miltiņa vadībā. Kora "Sõla" mākslinieciskais vadītājs Kaspars Ādamsons stāsta: "Piemērotākās tēmas izraudzīšanās šā gada visu mīlētāju dienas koncertam bija zināms izaicinājums, tomēr galu galā kopīgi ar dziedātājiem izvēlējāmies mūziklu un rokoperu repertuāru. Prieks, ka atkārtoti sadarbojamies ar Eduardu Fiskoviču un Aināru Plezeru, kuri ir radījuši vairākas speciāli šai koncertprogrammai paredzētas spilgtas dziesmu aranžijas. Savā "Ārpusklases mūziklā" izpildīsim gan pašmāju, gan ārzemju hitus."

Koncertā skanēs dziesmas no tādiem muzikāliem uzvedumiem kā, piemēram, "Sfinksa", "Lāčplēsis", "Mamma Mia", "West Side Story" un citiem. Koris dziedās gan a cappella, gan kopā ar koncerta viesiem - instrumentālo grupu, kuras sastāvā spēlē Dmitrijs Tarasovs (ģitāra), Norberts Skraucis (basģitāra), Viesturs Samts (sitaminstrumenti) un Jānis Miltiņš (taustiņinstrumenti).

Koncerts notiks 14. februārī, Rīgas Tehniskās universitātes Lielajā aulā pulksten 17.

Biļetes uz koncertu pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs un tīmekļa vietnē www.bilesuparadize.lv. Pirmo 100 biļešu cena - 7,00 EUR, nākamo - 10,00 EUR.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!