Foto: Publicitātes foto
1.un 2. jūnijā pirmoreiz Rīgā ieinteresētus vecākus, pedagogus un psihologus aicinām uz neformālām tikšanām ar Dimu Ziceru. Dima Zicers (Krievija, Izraela) , humanitāro pieeju izglītības popularizētājs, Neformālās Izglītības Institūta un skolas "Apelsīns" direktors, doktors pedagoģiskajā zinātnē, rakstu un blogu autors. Tikšanās paredzēta dažādu vecumu bērnu vecākiem, pedagogiem un psihologiem

Brīvs no audzināšanas.

Kā izaudzināt meli, organizēt kvalitatīvu neirozi, pareizi sabojāt gaumi, ar garantiju un uz visiem laikiem likt bērnam pārstāt lasīt. Kā no tā visa izvairīties? Kā pareizi izvēlēties skolu un kā tādā veidā nenodot savus bērnu? Kāpēc atzīmes sabojā bērnus, kā salīdzināšana kļūst par vardarbības pamatu. Kā iemācīties izmantot un izbaudīt vecāku brīvību?

Par šo, un vairāk Dima Zicers pastāstīs lekcijā "Brīvs no audzināšana"
Norises laiks: 2017.gada 1.jūnijā plkst. 19:00
Norises vieta: Rīgas Ebreju kopienas Nama Lielajā zālē , Skolas ielā 6 , Rīgā.
Biļetes Mamkafe и Bilešuserviss
Jautājumi par biļetēm un tikšanos pa tālruni 25251852 vai 28713889

Salīdzināšana pret Māti Vardarbību.
Patstāvīga salīdzināšana saēd dvēseli vairāk kā vardarbība. Tā savā mērā arī ir māte vardarbība. Atšķirība ir apstāklī, ka vardarbības situācijā spiediens tiek likts uz mani, bet veicot nemitīgu salīdzināšanu, es apspiežu pats sevi.- Kā tikt ārā no šī slazda?-Vai var dzīvot un nesalīdzināt pavisam? Kā motivēt bērnu, neliekot citus kā piemēru? Kā galu galā mums pašiem nomierināties un pieņemt sevi neskatoties uz pārējiem? Par to un daudz ko citu varēsiet uzzināt atnākot uz atvērto lekciju ar Dimu Ziceru . Atvērtajā lekcijā Jūs varēsiet saņemt atbildes uz saviem jautājumiem.

Norises laiks: 2017.gada 2.jūnijā plkst. 19:00
Norises vieta: Mamkafe, Lienes ielā 9, Rīgā.
Jautājumi par biļetēm un tikšanos pa tālruni 25251852 vai 28713889.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!