Grupas "All Saints" pusaudžu vecuma fanus noteikti apbēdinājis fakts, ka filmu "Honest", kurā tēlo Melānija Blata un māsas Natālija un Nikola Apltones, nedrīkstēs skatīties jaunieši, kas nav sasnieguši 18 gadu vecumu, informē Interneta ziņu dienests "Ananova".
Filmas režisoru Deivu Stjuartu šis lēmums esot ārkārtīgi saniknojis, jo tādējādi viņš zaudēs potenciālos ienākumus, ko bija cerējis saņemt no jaunajiem skatītājiem, ziņo laikraksts "The Sun".

Grupas "Eurythmics" mūziķis par šo tēmu uzsācis strīdu ar Britu filmu režisoru valdi, taču atteicies izdarīt filmā valdes pieprasītās izmaiņas, lai filmu varētu klasificēt kā 15 gadus veciem skatītājiem piemērotu.

Kāds kinoindustrijas pazinējs "The Sun" teica: "Deivam tā ir pirmā lielā filma, un viņš ļoti vēlējās šīs ainas saglabāt, jo uzskata tās par svarīgām." Deivs intervijā laikrakstam teica: "Vienmēr esmu uzskatījis, ka šī filmu jārāda 15 gadus veciem un vecākiem skatītājiem. Lielāko daļu no filmā attēlotajiem notikumiem es pats piedzīvoju, kad man bija tikai 15 gadu. Tas bija 1968.gadā... tagad ir 2000.gads."

"Honest" filmējušās visas "All Saints" meitenes, izņemot Saznaju Luisu. Viņas tēlo māsas, kas 60.gados aplaupa banku. Skandalozajā filmā abas māsas Apltones redzamas ar kailām krūtīm, bet Nikolas tēlotā varone apreibinās ar narkotikām.

Natālija tēlo saniknotu meiteni ar ieroci un saasinātu taisnīguma izjūtu – Mendiju Čeisu –, kas soda savu kaimiņu, kurš mēdz iekaustīt savu sievu. Mela tēlo Mendijas nevainīgo jaunāko māsiņu Džo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!