Kinoteātrī "Splendid Palace" pirmdien, 20. jūnijā notiks simtais Renāra Vimbas filmas "Es esmu šeit" seanss. Par godu šim notikumam īpašajā seansā kinoteātrī "Splendid Palace" piedalīsies arī filmas radošā komanda – režisors Renārs Vimba un galvenās lomas atveidotāja Elīna Vaska, portālu "Delfi" informē kinoteātra pārstāvji.

Tiekoties ar skatītājiem, Renārs Vimba un Elīna Vaska atskatīsies uz filmas veiksmes stāstu no pirmizrādes līdz simtajam seansam.

Filmas pasaules pirmizrāde notika Berlīnes Starptautiskā kinofestivāla programmā 14. februārī, kur tā tika godalgota ar Berlināles Kristāla lāci, uzvarot kinofestivāla konkursa programmā "Generation" kategorijā "14plus", sacenšoties ar 14 citām pilnmetrāžas spēlfilmām no visas pasaules. Savukārt filmas Latvijas pirmizrāde notika 25. februārī kinoteātrī "Splendid Palace".

20. jūnijā filma uz kinoteātra "Splendid Palace" ekrāna tiks demonstrēta pēdējo reizi. Ar šo seansu simboliski tiks noslēgta kinoteātra aktīvā sezona – kinocienītājiem tā durvis atkal tiks vērtas augusta vidū, piedāvājot īpašu programmu Rīgas svētku apmeklētājiem.

Biļetes uz filmas "Es esmu šeit" īpašo – simto – seansu ar radošās grupas piedalīšanos var iegādāties kinoteātra kasē vai internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!