Foto: Reuters/Scanpix
Holivudas aktrise Mistija Aphema, kura plašāk pazīstama pēc dalības filmās "Augusts" un "Atsvabinātais Džango", kādā aizā Sietlas piepilsētā atrasta mirusi.

Kā vēsta ārvalstu mediji, Aphemas radinieki 5. oktobrī ziņojuši par aktrises pazušanu, jo viņa pēkšņi pārtraukusi jebkādus kontaktus ar tuviniekiem.

Policija un aktrises radinieki pazudušo Aphemu meklējuši vairāk nekā desmit dienas. Meklējumi rezultējušies ar to, ka viņas mirstīgās atliekas atrastas Sietlas piepilsētā Vašingtonas štatā. Kamēr ekspertīzes rezultāti vēl tikai tiek gaidīti, ne policijai, ne tuviniekiem nav šaubu, ka atrastā sieviete ir Aphema - viņas somiņā bijuši personu apliecinoši dokumenti.

Pagaidām amerikāņu eksperti nav nosaukuši iespējamo aktrises nāves cēloni. Viena no versijām ir, ka Aphema izdarījusi pašnāvību. Saskaņā ar viņas tēva teikto, Mistijai bijusi depresija, viņa runājusi par nāvi un vēlmi izdarīt pašnāvību.

Tieši aktrises tēvs pavēstījis plašsaziņas līdzekļiem par meitas pazušanu. "Nesen viņa nomainīja savas zāles, pēdējā laikā viņas uzvedība bija ļoti dīvaina. Viņa teica man un savai māte, lai vairs neuztraucamies. Man šķita, ka tas izklausījās pārāk suicidāli, tāpēc es uzreiz pēc viņas pazušanas zvanīju policijai," norādījis aktrises tēvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!