Foto: IMDB
Pagājuši jau divi gadi, kopš uz ekrāniem parādījās Roberto Benīni filma "Life Is Beautiful" (Dzīve ir skaista), tomēr Oskara balvas ieguvēja joprojām turpina sajūsmināt skatītājus.
Saskaņā ar "Landmark Theaters" veikto aptauju, kurā piedalījās 35 000 kino cienītāju, itāliešu drāma ASV ir 100 visu laiku iecienītāko filmu galvgalā.

Gitešs Pandžs, BoxOfficeGuru.com redaktors gan atzīst: "Ja kāds veic aptauju par visu laiku labākajām filmām, tad ir skaidrs, ka visiecienītākie būs pēdējos gados uzņemtie darbi, jo skatītāji vienkārši tos vislabāk atceras."

Tomēr arī Pandžs atzīst, ka "Life Is Beautiful" ir pelnījusi vietu labāko filmu sarakstā, tomēr uzskata, ka, profesionāli izvērtējot, pirmās vietas būtu piešķiramas citiem.

"Augstāku vietu varētu būtu pelnījusi "Eat Drink Man Woman", "Das Boot" vai "Ran", kas tiek uzskatīta par Akiro Kurosavas labāko darbu," uzskata Pandžs. 35 000 kinoskatītāju aptauja tika veikta no 1. augusta līdz 31. oktobrim, un balsot varēja par jebkuru filmu, kas nav uzņemta angļu valodā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!