Foto: Publicitātes foto
Jaunākā filma par leģendāro superaģentu Džeimsu Bondu jau pirmajā izrādīšanas nedēļas nogalē ir kļuvusi par vienu no skatītākajām filmām Latvijas kinoteātru vēsturē, to nedēļas nogalē ir novērtējuši 29 522 skatītāji, portālu ''Delfi'' informēja reklāmas aģentūras "KN3" pārstāvji.

Līdz šim Bonda kino stāstu "Operācija "Skyfall"" ("Skyfall") Latvijā noskatījušies 24 807 skatītāji jau tā izrādīšanas pirmajā nedēļas nogalē.

Kā vēsta aģentūras pārstāvji, Latvija nav vienīgā valsts, kur superaģenta Bonda jaunākais kino stāsts pārspējis rekordus gan apmeklētības, gan peļņas ziņā. Šobrīd trilleris "007:Spektrs" ir skatītākais kino stāsts 71 valstī. Savukārt filmas peļņa visā pasaulē jau ir sasniegusi 300 miljonu ASV dolāru robežu.

Dažādi kino industrijas eksperti jau pirms trillera "007:Spektrs" pirmizrādes apgalvoja, ka šis darbs varētu kļūt par vēsturē ienesīgāko Bonda filmu. Trilleris "007:Spektrs" ir līdz šim dārgāk izmaksājušā filma par superaģentu Bondu, jo tā radīšanai tika iztērēti aptuveni 350 miljoni ASV dolāru.

Trilleris "007:Spektrs", kuru režisējis britu režisors Sems Mendess, tiek uzskatīts par vienu no visu laiku spēcīgākajām Bonda filmām. Tajā galveno lomu jau ceturto reizi pēc kārtas atveido britu aktieris Daniels Kreigs. Viņam šajā reizē ir jācīnās ar pasaulē draudīgāko kriminālo grupējumu "Spektrs". Nežēlīgā cīņa, kas notiek reizē ar spekulācijām par britu izlūkdienesta likvidēšanu, negaidīti pašu Džeimsu Bondu tuvina savai pretrunīgajai pagātnei un bīstamiem noslēpumiem.

Filma "007:Spektrs" pārsteidz ne tikai ar negaidītiem sižeta pavērsieniem un elpu aizraujošu vērienu, bet arī ar intriģējošu Holivudas zelta klasikas un agrāko Bonda filmu citātu spēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!