No 9. septembra plašākai auditorijai DVD un digitālā formātā pieejama 2015. gada skatītākā latviešu filma kinoteātros "Prāta vētra: Starp krastiem", portālu "Delfi" informē grupas menedžmenta pārstāve Undīne Buka.

Filmā, ko veidojis žurnālists un režisors Sandijs Semjonovs, ir redzami unikāli kadri no populārās latviešu grupas "Prāta Vētra" video arhīviem, atklāti stāsti par kopā būšanu, krīzēm un prieka brīžiem.

Filmas DVD pieejams tirdzniecības vietās visā Latvijā un interneta vietnē ekase.lv.

Filmas veidotāji stāsta: "Mēs esam patiesi priecīgi par filmas "Prāta vētra: Starp krastiem" ievērojamiem panākumiem Latvijā. Līdz ar DVD iznākšanu "Prāta vētras" faniem visā pasaulē ir iespēja savām acīm skatīt leģendārās latviešu grupas stāstu arī savās mājās."

Filma "Prāta vētra: Starp krastiem" pirmizrādi piedzīvoja 2015. gada oktobrī un līdz šim brīdim to ir noskatījušies vairāk nekā 148 000 skatītāju. Tas ir dokumentāls stāsts par četriem draugiem. Par četriem atšķirīgiem, taču sirdī līdzīgiem skolas biedriem. Viņi piedzima septiņdesmito gadu vidū, izauga ar padomju multenēm un tukšajiem veikalu plauktiem, mūsu valsts neatkarības priekšvakarā izveidojot jaunu grupu "Prāta vētra". Tas ir stāsts par "Prātas vētras" un mūsu valsts ceļu. Par nepadošanos un spītību.

Filmas veidotāji: Sandijs Semjonovs, Audinga Kucinskaite, Undīne Buka, Gundars Rēders, Edgars Dubrovskis. Filmā piedalās: Renārs Kaupers, Jānis Jubalts, Gundars Mauševics, Māris Mihelsons, Kaspars Roga un Ingars Viļums. Filma tapusi studijā "SKUBA films".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!