Turklāt "Titānika" režisors Džeimss Kamerons tika atzīts par režisoru, kurš vismazāk bija pelnījis saņemt Oskara balvu par vislabāko režiju.

Rasels Krovs filmā "Gladiators" un Gvineta Paltrova filmā "Iemīlējies Šekspīrs" tika atzīti par aktieri un aktrisi, kas vismazāk bija pelnījuši saņemt Oskaru.

"Total Film" rīkotajā aptaujā "2004 Oscars Reader Poll" sadarbībā ar "Sky Movies" piedalījās 3921 cilvēks.

Žurnāla lasītājiem tika jautāts arī par viņuprāt visvairāk Oskaru pelnījušo filmu. Visvairāk balsis guva filma "Krusttēvs".

Stīvens Spīlbergs ar lielu balsu pārsvaru tika nosaukts par Oskaru visvairāk pelnījušo režisoru par filmu "Šindlera saraksts".

Roberts de Niro tika atzīts par aktieri, kurš visvairāk bija pelnījis Oskaru par savu lomu filmā "Saniknotais vērsis", savukārt Džodija Fostere tika atzīta par visvairāk Oskaru pelnījušo aktrisi par lomu filmā "Jēru klusēšana".

"Total Film" redaktors Mats Millers norādīja: "Ikvienam ir savs viedoklis par Oskara balvu, kā arī par to, vai, viņuprāt, Kinoakadēmija šo balvu pasniedz pareizajam vai nepareizajam cilvēkam."

"Šī bija iespēja Oskara cienītājiem teikt savu vārdu par balvu, kas pasniegta gadiem ilgi. Un daži rezultāti bija ļoti pārsteidzoši," paziņoja redaktors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!