Foto: DELFI

Sestdien, 25. oktobrī, no pulksten 14 līdz 16.30 Vērmanes dārzā notiks īpaša tikšanās ar filmas "Izlaiduma gads" režisoru Andri Gauju un filmas radošo komandu un aktieriem - viņi visi dosies Rīgas ielās ar banāniem, lai uzrunātu skatītājus, kuri jau redzējuši filmu, un motivētu tos, kuri vēl nav, to noskatīties.

Režisors un komanda būs priecīgi atbildēt uz jebkuriem interesentu jautājumiem, kā arī plāno dalīties ar banāniem. Tāpat filmas veidotāji informē, ka būs iespēja nofotografēties ar Andri Gauju, aktieriem un filmas radošo komandu.

Filma "Izlaiduma gads" guvusi popularitāti, kļūstot par skatītāko filmu Latvijā, kā arī par vienu no visvairāk apspriestajiem tematiem sabiedrībā, taču filmas veidotāji negrasās pie tā apstāties - viņi tuvākajā laikā vēlas pulcēt 100 000 filmas skatītāju.

Režisors Andris Gauja atzīst, ka "pēc "banānu akcijas" "Izlaiduma gadam" ir plānots "vēl spožāks pārsteigums visai nācijai".

"Ja "banānu akcija" kādam vēl paslīdēs garām - apkārt ir tik daudz dzeltenu lapu - tad nākamo "Izlaiduma gada" akciju pamanīs ikviens mūsu valsts iedzīvotājs! Mēs sākam jaunu kino ēru. Mēs atjaunojam Latvijas iedzīvotāju ticību kino," sajūsmā ir režisors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!