Aktierim Brendanam Freizeram, kura akcijas pagājušajā vasarā strauji palielināja grāvēja "The Mummy" ("Mūmija") panākumi, tiek solīti 10 miljoni ASV dolāru (58,4 miljoni latu) par piedalīšanos 1967.gada komēdijas "Bedazzled" jaunās versijas veidošanā.
Par "The Mummy" Freizers esot saņēmis četrus miljonus dolāru (2,3 miljoni latu). Filma visā pasaulē nopelnījusi 400 miljonus dolāru (230 miljonus latu), tāpēc tiek plānots uzņemt tās turpinājumu.

Tostarp janvārī tiks sākta filmas "Bedazzled" jaunās versijas uzņemšana. Tās režisors būs Herolds Ramiss, kurš pēc panākumiem ar filmu "Analyze This" šobrīd arī ir ļoti pieprasīts.

Filmas "Bedazzled" oriģinālversijas sižets vēsta par kādu pavāru, kuru nelabais attur no pašnāvības izdarīšanas, bet pēc tam kārdina, apmaiņā pret dvēseli piedāvājot izpildīt septiņas vēlēšanās. Filmas jaunajā versijā Freizers tēlos pavāru, bet sātana lomas tēlotājs pagaidām vēl nav atrasts.

Pēc "Bedazzled" Freizers ķersies pie "The Mummy" turpinājuma, kuru kinostudijā "Universal" uzņems scenārija autors un režisors Stīvens Sommerss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!