Foto: AFP/Scanpix

Aktieris Harisons Fords guvis traumas filmas "Zvaigžņu kari: Epizode VII" filmēšanas laukumā - viņam uzkritušas hidrauliskās durvis.

Kā vēsta ārvalstu mediji, pēc incidenta Fordam palīgā ar helikopteru steigušies mediķi, kas nogādājuši viņu Džona Redklifa slimnīcā Oksfordā.

Incidents noticis filmēšanas laikā Londonas apkaimē. Tiek vēstīts, ka 71 gadu vecajam aktierim uzkritušas "starpgalaktiskā" kuģa, kura kapteinis filmā ir tieši Fords, durvis.

Incidentā Fords, visticamāk, lauzis potīti.

Fords ir atveidojis dažādas lomas vairākās ienesīgās Holivudas filmās, kam ir bijuši rekordlieli ienākumi. Viņa atpazīstamākās lomas ir Hans Solo filmu sērijā "Zvaigžņu kari" un galvenā loma filmu sērijā par piedzīvotāju meklētāju Indianu Džonsu.

Kā zināms, pasaulē slavenākās kino sāgas septītā epizode uz lielajiem ekrāniem pirmizrādi piedzīvos 2015. gadā. Tās režisors ir Džei Džeijs Abrams, kuram jau iepriekš bijusi pieredze ar līdzīga satura kosmosa fantāziju veidošanu, viņš ir autors divām no "Zvaigžņu ceļa" sērijas filmām, kas konkurē ar "Zvaigžņu kariem". Tāpat viņš bijis filmu "Neiespējamā misija 3" un "Super 8" režisors.

"The Walt Disney Company" par plāniem uzņemt jaunu "Zvaigžņu karu" sēriju paziņoja jau 2012. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!