Džulianas Mūras publicists apstiprinājis, ka aktrise patlaban vienojas ar kinokompāniju "Universal" par Klarisas Stārlingas lomu filmā "Hannibals" - trillera "Jēru klusēšana" turpinājumā.
Mūra filmā "Hannibals" stāsies Stārlingas sākotnējās atveidotājas – Džodijas Fosteres – vietā. Fostere no līdzdalības "Jēru klusēšanas" turpinājumā ir atteikusies, izsakot kritiskas piezīmes par turpinājuma scenāriju, īpaši par Stārlingas tēla attīstību. Fostere pievērsīsies kinorežijai un uzņems filmu "Flora Plum", kurā galveno lomu tēlos Klēra Deinza.

Pagājušajā nedēļā kā iespējamās kandidātes Stārlingas lomai tika minētas Džiliana Andersone, Helēna Hanta, Keita Blanšeta, Andželina Džolija, Hilarija Svanka un Kalista Flokharte.

Mūras partneris filmā būs Entonijs Hopkinss, kurš esot gandrīz jau piekritis vēlreiz iejusties kanibāliskā psihiatra Hannibala Lektera lomā. Turpinājuma režisors būs Ridlijs Skots, bet producents – Dino de Laurentiss. Asiņainās grāmatas sižets stāsta par kādu atriebīgu Lektera upuri, kurš cenšas notvert kanibālisko psihiatru. Tā beidzas ar to, ka Klarisa un Lekters apēd pusdienās kādu draugu, taču filmas scenārijā viss esot daudz savādāk un tas pieļaujot arī sižeta tālāku turpinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!