Kienu Rīvzs piekritis piedalīties kinostudijas "Paramount Pictures" filmā "Hardball" ("Nepiekāpīgais") par kādu pusaudžu beisbola komandu. Šajā režisora Braiena Robinsa filmā Rīvzs tēlos beisbola treneri.
Filmas scenāriju pēc Daniela Koila grāmatas "Hardball: A Season in the Projects" sarakstījis Džons Getinss.

Rīvza varonis filmā būs bezrūpīgs jauns cilvēks, kurš spekulē ar biļetēm, spēlē azartspēles un dzer, kamēr viņa draugi iekārtojas dzīvē, pelna naudu un veido karjeru. Kad viņš jau nez kuro reizi mēģina aizņemties naudu no kāda drauga, viņš saņem aizdevumu ar noteikumu, ka kļūs par Čikāgas pusaudžu beisbola komandas treneri, jo šo komandu atbalsta drauga brokeru firma. Trenējot bērnus, jaunais vieglprātis pamazām mainās, gūstot nenovērtējamu dzīves pieredzi.

Pavisam nesen Rīvzs sācis darbu pie 1968.gada filmas "Sweet November" jaunās versijas, ko režisors Pats O'Konors uzņem kinostudijā "Warner Bros." Starp šo un nākamo projektu - "Matrix" turpinājumu - aktieris vēlējās piedalīties vēl kādā filmā. Sākumā viņš plānoja tēlot mēbeļu tirgotāju ar pornozvaigznes pagātni Endrjū Bergmana komēdijā "Ottoman Empire", taču studija "Columbia Pictures" no šī projekta īstenošanas atteicās pēc tam, kad finansiālu neveiksmi cieta Maika Nikolsa seksa komēdija "What Planet Are You From?".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!