Foto: Kadrs no filmas

Kinoprojekts "Spektrs" un k/t Kino Citadele piedāvā īpašos seansos pirmajiem noskatīties vienu no šī gada "Oskaru" favorītfilmām, "Lapsu medības" ("Foxcatcher").

Piecos īpašos seansos k/t Kino Citadele būs iespējams pirmajiem noskatīties režisora Beneta Millera ("Kapote", "Naudas spēle") uz patiesiem notikumiem balstīto psiholoģisko sporta drāmu "Lapsu medības" - stāstu par neparastām un traģiskām attiecībām starp kādu ekscentrisku miljonāru un diviem brāļiem, daudzkārtējiem pasaules čempioniem brīvajā cīņā.

Galvenās lomas filmā atveido Čenings Tatums, Marks Ruffalo, Sjēna Millere un, zem biezas grima kārtas, populārais komiķis Stīvs Karels, kuram šī ir karjeru mainoša loma. Filma jau saņēmusi Kannu kinofestivāla balvu par labāko režiju, un kritiķi filmai prognozē arī panākumus "Zelta globusa" un "Oskara" balvu ceremonijās.

Pirms filmas būs iespējams uzzināt interesantas detaļas par filmas tapšanu un notikumiem, uz kuriem tā balstīta. Filmas īpašie pirms-pirmizrādes seansi tikai k/t Kino Citadele šī gada 12., 13., 14. un 15.janvārī.

Kinoprojekts "Spektrs" atbalsta nestandarta, izaicinošu un prātā paliekošu kino, un šī būs filma, ko piedāvās noskatīties "Spektrs" veidotāji. Iepriekš kinoprojekta "Spektrs" ietvaros tika izrādīta Ksavjē Dolana "Toms Fermā" ("Tom at the Farm"), Denī Vilnēva "Ienaidnieks" ("Enemy") un Jana Demānža "71: Pēdējais kareivis" ("71").

Biļetes pieejamas internetā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!