Foto: Publicitātes foto
Nedēļas nogalē pirmizrādi Latvijas kinoteātros piedzīvos pasaulslavenā aktiera Kianu Rīvsa jaunākā filma "John Wick 2" ("Džons Viks 2"). Tajā daudzu asa sižeta kino cienītāju favorītaktieris ir iejuties leģendāra algota slepkavas Džona Vika tēlā.

Trilleris ir turpinājums 2014. gadā tapušajam asa sižeta kino stāstam "Džons Viks". Tas saņēma komplimentus gan no skatītājiem, gan kinokritiķiem, kā arī atzīstamus rādītājus dažādās filmu reitingu sistēmās. Filmas "Džons Viks" veidotāji tika slavēti par spēju radīt stilīgu un aizraujošu kino darbu, kurā netrūkst teicamu spriedzes elementu un efektīgu vizuālu risinājumu.

Pēc starptautiskajiem panākumiem ir pagājuši tikai daži gadi, un trillera "Džons Viks" komanda ir radījusi intriģējošu turpinājumu stāstam par algoto slepkavu Džonu Viku, kurš jau reiz bija nodevies mierīgam dzīvesveidam, taču negaidīts notikums viņā atmodināja vēlmi pēc nežēlīgas atriebības. Arī jaunākajā trillera daļā ietekmīgais slepkava ir spiests atgriezties pie vecajiem ieradumiem un ieročiem. Šoreiz viņam majestātiskajā Romā jāsatiek pasaulē bīstamākie slepkavas.

Kino kritiķi jau ir paziņojuši, ka filma "Džons Viks 2" ir spilgts apliecinājums Holivudas superzvaigznes Kianu Rīvsa īpašajam talantam piešķirt asa sižeta kino stāstiem papildus dramatismu un dziļumu. Tikmēr pats aktieris, izmantojot salīdzinājumus, uzsvēris, ka filmas pirmā daļā scenārija intensitātes ziņā no viņa prasīja pirmās pakāpes melnās jostas cienīgu meistarību, taču tās turpinājums jau sasniedz trešās pakāpes melnās jostas līmeni.

Starp citu, trilleris "Džons Viks 2" Kianu Rīvsam sniedza iespēju strādāt ar kolēģi Laurensu Fišbernu, kuru viņš ciena jau kopš kulta kino stāsta "Matrikss" filmēšanas laikiem. "Laurenss ir izcili talantīgs aktieris, tāpēc esmu ļoti gandarīts par iespēju vēlreiz strādāt kopā ar viņu. Laurenss, tāpat kā viņa varonis "Džonā Vikā 2", burtiski izstaro harizmu, inteliģenci un labu humora izjūtu," ir pārliecināts Kianu Rīvss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!