Foto: Publicitātes foto
21.februārī Bernīles kinofestivālā žūrijas "Grand Prix" ieguvusī Jāņa Norda filma "Mammu, es tevi mīlu" piedzīvoja pirmizrādi kinoteātrī "Splendid Palace", bet no 22.februāra – skatāma Latvijas kinoteātros.

Rīgā filma skatāma kinoteātros "Forum Cinemas", "Cinamon" un Multi Kino", bet reģionos - Cēsīs, Siguldā, Daugavpilī un citur.

"Berlīnes kinofestivālā pārliecinājāmies, ka filma spēj vienlīdz labi aizraut gan pieaugušos, gan bērnus. Spriedzes momentos zālē valdīja klusums, bet komiskie brīži raisīja smieklus. Bija patīkami redzēt, ka filmas tēma ir universāla. Taču tagad mums priekšā ir īstais pārbaudījums – pašmāju skatītāji," stāsta filmas producente Alise Ģelze.

Jau vēstīts, ka Jāņa Norda spēlfilma "Mammu, es tevi mīlu" piedzīvoja pasaules pirmizrādi Berlīnes kinofestivālā, kur ieguva arī Starptautiskās žūrijas balvu kā labākā pilnmetrāžas spēlfilma un 7500 eiro naudas balvu.

Nozīmīgo balvu klātienē sanema filmas režisors Jānis Nords un producente Alise Ģelze. Filma festivāla laikā tika izrādīta trīs reizes, atsaucība no kino profesionāļu un skatītāju puses bija liela, stāsta filmas veidotāji.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!