ASV filma par pelēnu "Mazais Stjuarts" ir šā gada populārākā un visvairāk skatītā filma Latvijā, informēja filmas izplatītāji Latvijā "Baltic Cinema".
Nepilnas nedēļas laikā to noskatījušies gandrīz septiņi tūkstoši cilvēku un kases ienākumi pārsnieguši 10 tūkstošus latu.

"Baltic Cinema" apkopotā informācija liecina, ka tā ir gada visvairāk skatītā filma, jo neviena filma šogad tik īsā laikā nav guvusi tādu atzinību. Salīdzinoši ar iepriekšējo gadu tā ir trešā populārākā filma.

Lielus panākumus Latvijas skatītāju vidū guvusi Luka Besona filma "Žanna d'Arka". Piecu nedēļu laikā to noskatījušies 16,4 tūkstoši cilvēku un tās kases ienākumi ir 31,1 tūkstoši latu.

Nākamā visvairāk vērotā filma pašreiz ir "Cīņas klubs", kur galvenajā lomā iejuties aktieris Breds Pits. Uz ekrāniem Latvijā tā redzama trīs nedēļas. To noskatīties paspējuši jau vairāk nekā 14 tūkstoši cilvēku un kases ienākumi sasnieguši gandrīz 26 tūkstošus latu. Šo filmu vēl aizvien vēlas redzēt daudz skatītāju.

Savukārt filmu "Ar pasauli nepietiek", kas skatītājiem vairāk pazīstama kā leģendārā kino varoņa Džeimsa Bonda kārtējā piedzīvojumu virtene, astoņu nedēļu laikā noskatījušies gandrīz 37 tūkstoši cilvēku, bet kases ienākumi ir jau 63,4 tūkstoši latu. Tomēr skatītāju skaits pamazām samazinoties.

Savukārt latviešu režisores Unas Celmas filmu "Seko man" triju nedēļu laikā noskatījušies vairāk nekā trīs tūkstoši cilvēku. Šī filma ir Zviedrijas - Latvijas kopražojums un vēsta par latviešu meitenes cerībām atrast savu otru pusīti Zviedrijā. Galvenajās lomās ir Baiba Broka, vairāki zviedru un latviešu aktieri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!