Īsi pirms Ziemassvētkiem "Universal Pictures" publicējis populārās romantiskās filmas – mūzikla "Mamma Mia" otrās daļas "Mamma Mia! Here We Go Again" treileri.

Filmas pirmā daļa uz lielajiem ekrāniem nonāca 2008. gadā, kā populārā Brodvejas mūzikla adaptācija ar Merilu Strīpu un Amandu Seifrīdu galvenajās lomās. Romantiskā un izklaidējošā filma ar grupas "ABBA" mūziku saņēma gan pozitīvas, gan arī negadīvas kritiķu atsauksmes, taču piedzīvoja lielus komerciālus panākumus un popularitāti.

Šajā filmā mazuli gaida Sofija (Amanda Seifrīda) un satraucas, vai spēs tik galā ar visiem jaunajiem pienākumiem un mātes Donnas (Merila Strīpa) viesu mājas apsaimniekošanu. Taču Donnas draudzenes viņu mierina, stāstot stāstus par viņas māti jaunībā, kura spējusi tikt galā ar visām problēmām, saglabājot žilbinošas un pozitīvas atmiņas. Donnu jaunībā filmas otrajā daļā atveidot aktrise Lilija Džeimsa. Savukārt filmas fanus satraucis fakts, ka šajā filmas daļā Merila Strīpa parādās vien atmiņu kadros no iepriekšējās filmas, liekot domāt, ka iemīļotā varone pāragri devusies viņsaulē.

Jaunā filma pirmizrādi piedzīvos 2018. gada 20. jūlijā, tieši desmit gadus pēc pirmās daļas pirmizrādes. Abu filmu scenārija autors un režisors ir Ols Pārkers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!