Foto: Publicitātes attēli
Kompānija "Warner Bros." sākusi sarunas, lai nākotnē taptu vēl viens 90. gadu nogales kulta filmas "The Matrix" turpinājums, raksta ārvalstu prese.

Filmai, kas kino vēsturē iegājusi gan ar savam laikam inovatīviem un iespaidīgiem specefektiem, gan aizraujošo sižetu, 2003. gadā jau tika radīti divi turpinājumi – "The Matrix Reloaded" un "The Matrix Revolutions". Visās filmās galveno – Neo – lomu atveido Kianu Rīvss.

Kā vēsta "The Hollywood Reporter", pagaidām nav zināms, vai "Warner Bros." patiešām veidot kārtējo stāsta turpinājumu. Iespējams, tā būs pirmās filmas atjaunotā versija, iespējams, sīkvels (jauns stāsts, kurā darbojas kāds no iepriekšējās filmas varoņiem), vai prīkvels (stāsts pirms jau zināmajiem notikumiem).

Tāpat, atsaucoties uz neoficiāliem avotiem, ārvalstu prese ziņo, ka jaunajā filmā galvenajā lomā būs aktieris Maikls B Džordans (Michael B. Jordan).

Kjanu Rīvss jau iepriekš komentējis, ka viņš filmā piedalīsies, ja tās režisēšanā būs iesaistīti Vačovsku ģimene (kādreizējie brāļi Vačovski). Tiesa "Warner Bros." cer uz abu oriģinājās filmas veidotāju svētību, tomēr pagaidām nav plānots viņus iesaistīt jaunā darba tapšanā.

Pagājušajā gadā tiak ziņots, ka "The Matrix" filmas kopumā ir nopelnījušas trīs miljardus ASV dolārus, padarot to par visu laiku ienesīgāko franšīzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!