Foto: Reuters/Scanpix

Komēdijseriāla "Friends" ("Draugi") aktieru atlases vadītāja Leslija Lita atklājusi, ka britu mūziķim Polam Makartnijam 1998.gadā esot piedāvāta varoņa Rosa Gellera sievastēva loma.

Seriāla veidotāji vēlējušies, lai Makartnijs spēlē ceturtās sezonas noslēguma sērijā, kurā Gellers Londonā apprecējās ar Emīliju Voltemu, ko seriālā atveidoja aktrise Helēna Baksendeila. Viņas tēva loma galu galā tika Skotijā dzimušajam aktierim Tomam Konti.

"Es runāju ar Pola Makartnija menedžeri un sniedzu viņam visu informāciju," atceras Lita. "Kādu dienu manā kabinetā kāds ienesa ar faksu atsūtītu vēstuli, ko bija rakstījis pats Pols! Viņš pateicās par manu interesi un sacīja, ka jūtoties glaimots, taču viņam esot ļoti aizņemts darba grafiks."

72 gadus vecais Makartnijs sestdien nospēlēja trīs stundas garu koncertu "O2" arēnā Londonā, kur viņam uz skatuves pievienojās amerikāņu rokgrupas "Foo Fighters" solists Deivs Grols. Grols iznāca uz skatuves koncerta beigās dziesmas "I Saw Her Standing There" laikā. Iepriekšējā reize, kad abi mūziķi izpildīja dziesmu, bija 2009.gada "Grammy" ceremonijā. Grols spēlēja bungas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!