Foto: Publicitātes attēli
Nākamā gada 6.aprīlī, atzīmējot leģendārā lainera "Titāniks" bojāejas simtgadi, tiks atkārtoti laista klajā 1997. gadā uzņemtā Džeimsa Kamerona filma ar Keitu Vinsletu un Leonardo di Kaprio galvenajās lomās, tikai nu jau 3D versijā, informē Holivudas studijas "Paramount", "20th Centrury Fox" un "Lighstorm Entertainment".

Filmas "Titāniks" pirmā versija kļuva par pelnošāko kino industrijā, iekams tās peļņas rekordu – 1,8 miljardi dolāru – pārspēja režisora Džemisa Kamerona cita filma "Avatars", kas ir nopelnījusi jau 2,78 miljardus dolāru. "Titāniks" ieguva kopumā 11 Oskarus, to skaitā arī kā labākā filma un par labāko režisūru.

"Ir izaugusi vesela paaudze, kas nav redzējusi "Titāniku" tā, kā to vajadzētu skatīties – uz lielā ekrāna," saka Kamerons. "Bet šis būs tāds "Titāniks", kādu neviens to nebūs redzējis – rūpīgi pārnests trīsdimensiju formātā. Filma ir saglabājusi emocionālo spriedzi, bet vizuālais iespaids tikai palielināsies, tāpēc gan tiem, kas to skatīsies pirmoreiz, gan cienītājiem tiks garantētas jaunas emocijas."

Šobrīd Džeimss Kamerons strādā pie filmas "Avatars" otrā turpinājuma, kam uz ekrāniem jāiznāk nākamgad, bet trešajai daļai – 2015. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!