Filmas "Prāta vētra: Starp krastiem" veidotāji piedāvā video, kurā ar iespaidiem par redzēto dalās Renārs Zeltiņš, Dons, Jānis Zaržeckis un Arnis Bikšus. Filmas seansi novembra un decembra mēnesī notiks 100 vietās visā Latvijā.

Šobrīd filmu "Prāta Vētra: starp krastiem sāk izrādīt mazajās Latvijas pilsētās, arī vietās kurās nav kinoteātri, bet ir kultūras nami vai centri. Drīzumā to izrādīs grupas dzimtajā pilsētā Jelgavā, tāpat Kuldīgā, Saldū, Tukumā, Engurē, Ādažos un citur.

Lielu interesi par filmu izrādījuši emigracijā dzīvojošie latvieši Vācijā, Lielbritānijā, Norvēģijā un citur, stāsta filmas veidotāji. Filma janvāra sākumā tiks izrādīta Strasbūrā Eiropas parlamenta deputātiem.

Filmas veidotāji ir Sandijs Semjonovs, Audinga Kucinskaite, Undīne Buka, Gundars Rēders, Edgars Dubrovskis. Filma tapusi studijā "Skuba films". Filmu atbalsta "Nacionālais Kino centrs" un "Latvijas Dzelzceļš". Filmā piedalās Renārs Kaupers, Jānis Jubalts, Māris Mihelsons, Kaspars Roga.

"Prāta Vētra: starp krastiem" ir filma par grupas "Prāta Vētra" izveidi, tās vēsturi 25 gadu garumā, kā arī atspoguļo jaunā albuma "7 soļi svaiga gaisa tapšanu" Berlīnē. Kopš neatkarības atjaunošanas šī ir pirmā pilnmetrāžas dokumentālā filma par kādu no mūzikas grupām, kura iznākusi un lielajiem ekrāniem un ir divās nedēļās sasniegusi gandrīz 15 000 apmeklētāju rekordu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!