Ar mūzikla "Cits Šerloks Holmss" pirmizrādi Dailes teātris 4.decembrī atjaunotajās teātra telpās atklās jauno sezonu.
Savukārt 5.decembrī, atzīmējot aktrises Esmeraldas Ermales dzimšanas dienu, plānots izrādīt mūsdienu pastorāli "Noskūpsti mani vēlreiz", kurā vienā no lomām iejutīsies pati gaviļniece, otrdien žurnālistiem stāstīja teātra direktors Aivars Līnis.

"Gaidāmā sezona solās būt ļoti interesanta un krāšņa," sacīja Līnis, paskaidrojot, ka šajā sezonā repertuārā ir iekļauti arī vairāki latviešu dramaturgu darbi, tostarp Māras Zālītes luga "Zemes nodoklis", savukārt maijā uz Dailes teātra skatuves izrādīs vairākus Brodvejas mūziklus.

Par lugām, kuras varētu izraisīt vislielāko skatītāju interesi, Dailes teātra mārketinga direktore Indra Rubene nosauca režisora Dž. Dž. Džilindžera iestudējumu "Lolita", kā arī režisora Valda Liepiņa rokoperu "Izredzētais".

Rubene aģentūrai BNS pastāstīja, ka pie rokoperas darbs jau sākts pirms trim gadiem un tajā piedalās grupa "Jumprava". Rokopera savu pirmizrādi piedzīvos 10.maijā, savukārt ar Lolitas stāstu skatītāji varēs iepazīties jau 15.martā.

Viņa stāstīja, ka arī šogad Dailes teātra kolektīvs apmeklētājus iepriecinās ar tradicionālo Ziemassvētku koncertu, kurā piedalīsies aktieri Rēzija Kalniņa, Ieva Pļavniece, Ieva Ertmane, Aija Dzērve, Artūrs Skrastiņš, Artis Robežnieks, Juris Frinbergs un Valdis Liepiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!