Foto: Publicitātes foto
30. maijā "Dirty Deal Teatro" pēdējo reizi šajā sezonā jaunie režisori Valters Sīlis, Dmitrijs Petrenko, Kārlis Krūmiņš un Andrejs Polozkovs aicina uz Vakara brokastīm. Tēma – "Radikālās vēlēšanas", portālu "Delfi" informē DDT.

Pēc dažām dienām notiks pašvaldību vēlēšanas, kuras, šķiet, kļuvušas par sabiedrības sadalītāju nodevējos, minoritātēs un patriotos. Šajās vakara brokastīs runāsim par to, kādi ir iemesli, kāpēc ik reizi šis laiks kļūst naida piepildīts ne tikai politiķu starpā, bet arī sabiedrībā. Vai varbūt ir lietas, kuras sabiedrība vairs negrib dzirdēt. Vai tas ir stulbums, kas vada lielāko daļu vēlētāju? Vai varbūt mēs gaidām no politiķiem kaut ko citu, bet ko? Ko mēs gribam pa īstam sagaidīt no savas pilsētas domes pēc pašvaldību vēlēšanām?


Vakara brokastis ir diskusija par to, kas ir svarīgs šodien un var nebūt svarīgs rīt. Šeit ir viss kā parastajās brokastīs – arī virtuves sarunas par politiku. Sarunas, kas medijos diez vai kādreiz parādītos. Nevarat pamosties? Viņi jums palīdzēs – četri jauni režisori: Valters Sīlis, Dmitrijs Petrenko, Kārlis Krūmiņš un Andrejs Polozkovs.

Iepriekšējās Vakara brokastu diskusijās tika runāts par gatavību demokrātijai, Žerāra Depardjē pilsonības maiņu, eiro ieviešanu, provokācijām. Pēc Vakara brokastīm 30. maijā pulksten 21:00 iespējams noskatīties arī jauno izrādi "Labākais cilvēks Tahkurannā", kas ir Andra Kalnozola maģistra diplomdarbs, absolvējot Latvijas Kultūras akadēmiju.

Diskusijas sākums 19.00. Ieeja bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!