Foto: Uģis Bērziņš

Neatkarīgais teātris "Dirty Deal Teatro" pārceļas uz jaunām telpām Talsu ielā 1, Āgenskalnā, blakus Eduarda Smiļģa Teātra muzejam.

"Jaunas, plašākas un citādākas, mājas paver iespēju jaunām sajūtām un jauniem mākslinieciskiem eksperimentiem. Dodot iespēju Dirty Deal teātra nemainīgajai misijai - piedāvāt skatītājiem jaunu laikmetīgā teātra pieredzi, īstenoties ar vēl nebijušu vērienu," portālam "Delfi" atklāj teātra pārstāve Elīna Kempele.

"Uz mūsu jaunajām mājām mēs ņemam līdzi savu pārliecību par to, ka ir svarīgi turpināt uzdot jautājumus. Par visu. Reizēm līdz asarām smieklīgus, un reizēm līdz kaulam sāpīgus. Jo teātris ir saruna, pieredze, kurai jābūt dzīvai. Paliksim tikpat uz apkārtējo pasauli reaģēt griboši un spējīgi. Savukārt mazos teātra skatītājus un ģimenes iepriecināt turpinās bērnu un jauniešu teātra repertuārs Šmulītis."

Spīķeros sezona tiks noslēgta 7. aprīlī, ar pēdējo tur tapušo izrādi – balsu klausīšanās seansu "Raudives radio." Jaunajā mājvietā skatītāji tiks gaidīti, sākot ar maija vidu, piedāvājot gan jau līdzšinējā repertuāra izrādes, gan jaunradītus pārsteigumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!