Foto: Publicitātes foto

12. decembrī teātrī "Dirty Deal Teatro" pirmizrādi piedzīvos iestudējums "Nacionālais attīstības plāns", kas aizsāks izrāžu ciklu "Okupē Rīgu". Izrādēs, kas taps šī cikla ietvaros, tiks runāts par sociāli un politiski aktuāliem jautājumiem, kas skar ne tikai rīdziniekus, bet visus Latvijas iedzīvotājus, portālu "Delfi" informē teātra pārstāvji.

Izrādi - lekciju "Nacionālais attīstības plāns" veido dramaturgs un šoreiz arī izpildītājs Jānis Balodis, režisors Valters Sīlis un scenogrāfs Uģis Bērziņš. Šī pati radošā komanda jau veidojusi izrādi "Visi mani prezidenti", kurā tika runāts par pagātni – mūsu pēdējiem trim Latvijas prezidentiem –, savukārt izrāde "Nacionālais attīstības plāns" būs par nākotni, par to, kā ir plānots nodzīvot nākamos septiņus gadus.

Izrādes nav vienīgais veids, kā "Dirty Deal Teatro" aktualizēs sabiedrībai nozīmīgus jautājumus. 4. decembrī pirmo reizi notiks atvērtā diskusija "Vakara brokastis". Tajā piedalīsies jaunie režisori Dmitrijs Petrenko, Valters Sīlis, Kārlis Krūmiņš un Andrejs Polozkovs. Pirmās diskusija tēma ir "Vai mums vajag demokrātiju?". Tajā runās par to, vai esam gatavi demokrātijai. Ieeja diskusijā ir bez maksas.

Savukārt 22. decembrī notiks kāds īpašs pasākums – mūzikls bez mūzikas "Paslēpes". Performanci veidos režisore Alisa Leimane, kas šobrīd studē Falmutas universitātē (Lielbritānija) un specializējas tieši performances žanrā. Performances "Paslēpes" apmeklējums ir bez maksas, taču iepriekš jāpiesakās, rakstot uz e-pasta adresi info@dirtydealteatro.lv. Rakstot uz šo e-pastu, varēs uzzināt gan precīzu performances laiku, gan citu informāciju.

Biļetes var iegādāties "Biļešu Paradīzes" kasēs un internetā, kā arī pirms izrādes teātra kasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!