Foto: Publicitātes foto

No 11. aprīļa galerijā "Istaba" bērniem un to vecākiem tiek piedāvāta iespēja noskatīties režisora Jāņa Znotiņa izrādes "Istabas fabulas" turpinājumu jeb otro daļu "Istabas fabulas. Turpinājums" pēc Krilova "Fabulas" motīviem.

Izrādes turpinājums tāpat kā tās pirmā daļa tiks spēlēta galerijas "Istaba" telpās, piedaloties diviem aktieriem - Jānim Znotiņam un Ancei Muižniecei. Izrādes mākslinieks - Ričards Millers. Izrādes turpinājumā varēs iepazīties ar jauniem fabulu varoņiem - lauvu, ziloni un viņu draugiem, kā arī ar jaunām fabulu gudrībām. Uzzināt, kas ir īsta blēdība, paskatīties acīs nepacietībai un uzvarēt iedomību. 

"Neparastā vide un apstākļi, kuros notiek izrāde (galerija "Istaba" - veikals un restorāns, skats uz Barona ielu, garāmgājēji, satiksme...), palīdz justies brīvi bērniem, nepiespiestā atmosfēra atraisa skatītājus. Rodas sajūta, ka pie mums ir atnākuši ciemiņi. Bērni jūtas šeit gaidīti un izrādē iesaistīti. Izrāde liek aizdomāties arī vecākiem, kas to vēro, malkojot rīta kafiju", tā par izrādi saka tās režisors Jānis Znotiņš.

Biļetes nopērkamas galerijā "Istaba" un "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās. "Istabas fabulas. Turpinājums" - 11.,19., 26. aprīlī, 1.,10.,17. maijā. Savukārt, "Istabas fabulas" pirmo daļu atkārtoti izrādīs 25. aprīlī, 9. un 16. maijā. Izrādes sākums pl. 11.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!