Teātra dienā, 27. martā Nacionālajā teātrī pie skatītājiem dosies jauns iestudējums - politiskais kabarē "100 grami Žurkas '2012", lai kopā ar savu uzticamo publiku pasmietos par mūsu valstī notiekošo, politiķiem un viņu "nedarbiem". Īsi pirms pirmizrādes portāls "Delfi" piedāvā nelielu foto un video ieskatu gaidāmajā "Žurkas" balvu pasniegšanā.

Nobalso – kam pienākas "100 grami Žurkas"!

"100 grami Žurkas '2012" būs veidots kā parodija par balvu pasniegšanas ceremonijām. Balva "100 grami žurkas" tiks pasniegta 10 nominācijās. Iestudējumu veidojis režisors Valters Sīlis, aktieri Mārtiņš Egliens un Jānis Skutelis, konsultējis žurnālists Jānis Domburs. Īpašs pienesums šajā gadā būs Raimonda Petrauska muzikālais noformējums.

"Teātra dienas pasākums ir aktieru kolektīva jautrošanās un reakcija uz apkārt notiekošo. Tas var patikt, var nepatikt, to var saprast, var nesaprast – kā jau humoru, jo ar to izdabāt visām gaumēm ir visgrūtāk. Bet mēs gribētu, ka skatītāji cauri jokiem tomēr pamana arī mūsu nopietnību un aicinājumu paskatīties uz mūsu valstī notiekošo un padomāt – ko mēs katrs kā indivīds varam darīt Latvijas labā," sveicot Teātra dienā, teic Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!