Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra telpās 3.novembrī notiks Krievijas režisora Konstantīna Bogomolova tikšanās ar Latvijas teātra sabiedrību un Kultūras Akadēmijas studentiem, portālu "Delfi" informē teātra festivāla "Zelta maska Latvijā" organizatori, kura ietvaros režisors šogad viesojas Latvijā.

Šogad festivālā "Zelta maska Latvijā" var redzēt divus šī kulta režisora darbus –Oļega Tabakova vadītā teātra izrādes "Vecākais dēls" (30.oktobrī Liepājā, 1. un 2. novembrī Rīgā) un "Vilki un avis" (3. novembrī Rīgā).

Jau tradicionāli festivāla rīkotāji ne tikai sniedz iespēju Latvijas Kultūras Akadēmijas studentiem bez maksas noskatīties labākos Krievijas skatuves meistaru darbus, bet arī sarīkot viņiem un citiem mūsu valsts teātra sabiedrības pārstāvjiem meistarklases ar cienījamiem kolēģiem, kuru laikā notiek brīva pieredzes un viedokļu apmaiņa par mūsdienu mākslas attīstības tendencēm. Bez Konstantīna Bogomolova meistarklases festivāla "Zelta maska Latvijā-2011" ietvaros notiks radošā tikšanās ar slaveno režisoru Mindaugu Karbauski un Krievijas Akadēmiskā jauniešu teātra mākslinieku grupu, kas aizņemti izrādē "Neizšķirts ilgst tikai mirkli".

Ieeja bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!