Liepājas teātrī sestdien, 12.janvārī pēdējo reizi varēs noskatīties Dž.Dž.Džilindžera iestudēto izrādi re minorā "Pīļu medības", portālu "Delfi" informē teātra pārstāvji.

Iestudējums pirmizrādi piedzīvoja 2009. gada janvārī, šī pēdējā reize būs arī sava veida jubilejas izrāde, kad tā tiks spēlēta 25. reizi.

Aleksandra Vampilova lugā "Pīļu medības" tiek risināta "mazā cilvēka" tēma - par cilvēku, kurš vīlies savā dzīvē un ikdienā un kurš vienīgo glābiņu un sevis piepildījumu saskata pīļu medībās. Galvenajā - Zilova lomā iejūtas Egons Dombrovskis, kura darbu šajā iestudējumā īpaši novērtējuši kritiķi un iemīļojuši skatītāji.

Nākamajā rītā pēc svinībām Viktors Aleksandrovičs Zilovs pamostas un saņem sev adresētu bēru vainagu ar uzrakstu Neaizmirstamajam, priekšlaicīgi darbā sadegušajam Viktoram Aleksandrovičam Zilovam no bēdu nomāktajiem draugiem. Iztēlojoties situāciju, kā būtu, ja viņš patiešām būtu miris, Zilovam atmiņā uzaust pēdējo dienu notikumi…

"Egons Dombrovskis - izrādes dzinējs un emocionālais centrs. Izrāde patiesi skan re minorā, kā norāda režisors. Skan līdz asaru kamolam kaklā, līdz sūrstošam sliktumam vairāku dienu garumā," tā par Egona Dombrovska darbu šajā izrādē rakstījusi kritiķe Līvija Dūmiņa ("Neatkarīgā Rīta Avīze").

Pārējās lomās: Jūlija Ļaha, Edgars Pujāts, Inese Kučinska, Leons Leščinskis, Kaspars Gods, Maija Romaško, Armands Kaušelis un Signe Ruicēna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!