Foto: Publicitātes foto

Ņemot vērā skatītāju lielo interesi, Valmieras teātris tradicionālo viesizrāžu ietvaros augustā Rīgā izsludina divas papildizrādes. M.Bulgakova "Zojkina kvartira" (režisore I.Roga) papildizrāde 3.augustā (pirmdien) plkst.19 Nacionālajā teātrī. Šai izrādei būs arī titri angļu un krievu valodā, turklāt Rīgas viesizrādēs iestudējums tiks spēlēts pēdējoreiz. Savukārt M. fon Maienburga "Apjukums" (režisors V.Meikšāns) papildizrāde 22.augustā (sestdien) plkst.19 LKA teātra mājā "Zirgu pasts".

Kā portālu "Delfi" informē teātra pārstāvji, Valmieras teātra tradicionālās viesizrādes Rīgā šogad norisināsies no 3. līdz 23. augustam.

Skatītāju vērtējumam tiks nodotas kopumā deviņas izrādes – septiņi šīs sezonas jauniestudējumi un divas skatītāju iecienītākās izrādes, kas tiks spēlētas pēdējoreiz "Zojkina kvartira" un "Raudupiete". Šiem abiem uzvedumiem, kā arī izrādei "Balle būs" tiks nodrošināts titru tulkojums angļu un krievu valodā.

Nacionālajā teātrī tiks piedāvātas izrādes "Zojkina kvartira", "Raudupiete" un "Balle būs". Dailes teātrī - "Sudraba gaisma", "Romeo un Džuljeta", kā arī "Saules pelni", savukārt LKA teātra mājā "Zirgu pasts" varēs noskatīties izrādes "Nāves deja", "Apjukums" un "Debesis ir mums".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!