Foto: F64
Rīgas Krievu teātris 1. oktobrī ar pirmizrādi Ž Galserāna lugas "Grenholma metode" iestudējumam atklās savu 129. sezonu. Kopumā līdz gada nogalei tiks piedāvātas četras pirmizrādes, portālu "Delfi" informē teātra pārstāvji.

Izrādi veido režisors Sergejs Golomazovs (Krievija), scenogrāfija un kostīmi – Olga Šaišmelašvili, Pjotrs Okuņevs (Krievija)

Izrādē piedalās Rīgas Krievu teātra aktieri: Jevgeņijs Korņevs, Dmitrijs Palēss, Dana Čerņecova, Anatolijs Fečins.

Izrādes četri galvenie varoņi visi ir pretendenti uz brīvu galvenā menedžera vietu korporācijā ar pasaulslavenu vārdu. Ikviens ir ieradies uz individuālajām pārrunām ar kompānijas pārstāvi, taču tā vietā nonāk viens pats aci pret aci ar trijiem konkurentiem.

"Četriem kandidātiem nākas tikt galā ar uzdevumiem, ko tiem izvirza neredzami eksaminētāji, un šajā spēlē uzvarēs tikai viens. Likmes ir augstas – nauda un sirdsapziņa, prestižs un ētika, profesionālisms un cilvēcīgums. Un tas nozīmē, ka ikvienam no viņiem visi līdzekļi ir labi. Vai ne tā?" vēsta izrādes pieteikums.

Turpmākās pirmizrādes gaidāmas 22. oktobrī - E. de Filipo komēdija "Cilvēks un džentlmenis" , ko iestudē Paolo Emilio Landi no Itālijas, 10. decembrī Ingas Ābeles "Labās asinis" (R. Dobrovenska tulkojums), Mihaila Gruzdova režijā un Ziemassvētku izrāde bērniem "Mazās eglītes lielais ceļojums" pēc H.K. Andersena pasakas "Egle" motīviem.

Precīzs izrāžu saraksts atrodams Rīgas Krievu teātra mājaslapā, biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs un www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena 5 lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!