Spīķeros, „Dirty Deal Cafe”, 11. aprīlī 21:00 notiks „Radio Naba” un apvienības „Umka.lv” kopīgi rīkots „Vectēva debesīs braukšanas” jeb „Kosmosa Svētku” karnevāls, portālu „Delfi” informē pasākuma rīkotāji.
Pasākuma ietvaros pēdējo reizi tiks rādīta apvienības „Umka.lv" izrāde-šovs „Vectēva vakars", pēc šī pasākuma „Umka.lv" dosies radošā atvaļinājumā.

„Umka.lv" pārstāvji par pasākumu raksta: „Rūpēs par pasākuma māksliniecisko kvalitāti, kā arī, lai savu negaidīto ‘došanos debesīs' pārvērstu svētkos, karnevāla organizēšanu šoreiz uzņēmies pats vectēvs. Kā ierasts vectēvam talkā nāks mazdēli no radošās apvienības ‘Umka.lv', kā arī mazdēlu draugi - videomākslinieki, „Radio Naba" dīdžeji, kosmonauti, artisti, muzikanti. Starp citu, kā viens no pirmajiem savu klātbūtni svētkos apstiprinājis Vectēva sens cīņu biedrs - Arvīds Cellers. Būs arī kosmosa pētnieki, zvaigžņu skaitīšanas eksperti, kā arī vienkārši lojāli interesenti. Pasākuma laikā paredzēti neskaitāmi konkursi, izdarības, ēverģēlības, muzikāli un nemuzikāli pārsteigumi, labāko tērpu apbalvošana, košana un tērzēšana. Būs skatāmi tematiski video materiāli no Vectēvā privātā arhīva. Pasākums norisināsies divās ‘Dirty Deal Cafe' zālēs un epizodiski arī pagalmā."

Apmeklētājiem ierašanās paštaisītos, izīrētos, aizņemtos vai patapinātos, ar 60to, 70to gadu fantastikas filmām un seriāliem saistītos tērpos un to aksesuāros. Ierodoties attiecīgi apģērbtam, ir iespēja tikt pie atlaides ieejas maksai (tikai biļetēm uz vietas).

Biļetes varēs iegādāties uz vietas pasākuma norises laikā, kā arī iepriekšpārdošanā „Biļešu servisa" kasēs.

$bslink="http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/teater_-_kunst/muu/?concert=48213"; include("/www/htdocs/whatson/includes/bs.inc"); ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!