Foto: Publicitātes foto
Tuvojoties Latvijas teātru balvu pasniegšanas ceremonijai - "Spēlmaņu naktij", portāls "Delfi" piedāvā video, kurā par savu skatītāju stāsta Gada aktrises nominantes.

Par savu skatītāju stāsta Lolita Cauka, kas "Spēlmaņu nakts" balvai nominēta par Indrānu mātes lomu izrādē "Indrāni" Latvijas Nacionālajā teātrī, Kristīne Nevarauska, kas nominēta Gada aktrises godam par Salomes lomu izrādē "Salome", un Skārletas O'Hāras lomu izrādē "Vējiem līdzi" Dailes teātrī.

Tāpat domas par savu skatītāju atklāj Sandra Kļaviņa ("Spēlmaņu nakts" balvai nominēta par Lauras lomu izrādē "Tēvs" Jaunajā Rīgas teātrī), Elīna Vāne ("Spēlmaņu nakts" balvai nominēta par Raudupietes lomu izrādē "Raudupiete" un Esteres lomu izrādē "Klaidoņa lūgšana" Valmieras Drāmas teātrī) un Ieva Segliņa ("Spēlmaņu nakts" balvai nominēta par Tatjanas lomu izrādē "Oņegins" un Hārperes Ameitijas Pitas lomu izrādē "Eņģeļi Amerikā" Dailes teātrī).

Atgādinām, ka portālā "Delfi" vēl līdz 21. novembrim notiek balsojums, kurā "Spēlmaņu nakts" nominanti kategorijās Gada dramatiskā izrāde, Gada aktrise un Gada aktieris sacenšas par portāla lasītāju simpātijām.

Balsot iespējams arī teātros, aizpildot balsošanas anketu un iemetot to balsošanas kastē, "Spēlmaņu nakts" mājaslapā un Latvijas Sabiedrisko mediju portālā lsm.lv "Teātris.zip".

Gada balva teātrī "Spēlmaņu nakts" šogad norisinās jau 20. reizi un kopš 2003. gada arī skatītājiem ir iespēja izteikt savu viedokli par sezonas labākajām izrādēm, aktrisēm un aktieriem.

Rubrikā "Kas tavā maģītī?" iespējams iepazīties ar "Spēlmaņu nakts" Gada aktrises un Gada aktiera nominantu muzikālo gaumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!