Foto: PantherMedia/Scanpix
Ceturtdienas rītā daudzviet Latvijā – īpaši valsts austrumu pusē – ir migla, turklāt piecos rītā Skrīveros redzamība bija tikai 50 metru, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Valsts lielākajā daļā migla nav bieza. Dažviet, galvenokārt Kurzemē, nedaudz īslaicīgi līst. Debesis pārsvarā ir apmākušās.

Pūš lēns vējš, gaisa temperatūra ir 0..+5 grādi. Naktī dažviet Zemgalē un Jūrmalā gaiss atdzisa līdz -1 grādam, un iepriekšējo reizi neliels sals Latvijā bija 23.oktobrī.

Rīgā mākoņains laiks, vietām migla. Pūš lēns dienvidaustrumu vējš, gaisa temperatūra +2 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra trešdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +5,4 grādiem Zosēnos līdz +10,4 grādiem Rucavā.

6.novembra augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +32 grādi Spānijas austrumu piekrastē. Daudzviet Krievijā tika piedzīvota siltākā novembra diena meteoroloģisko novērojumu vēsturē, tostarp Maskavā gaiss sasila līdz +16,2 grādiem. Krievijas galvaspilsētā pārspēts arī 7.novembra siltuma rekords, jo naktī saglabājās līdz +14 grādiem augsta gaisa temperatūra. Zemākā gaisa temperatūra ceturtdienas rītā Eiropā ir -15 grādu Skandināvijas ziemeļos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!