Naktī uz trešdienu austrumu rajonos gaiss atdzisīs līdz 0...+4, no rīta vietām saglabāsies migla, bet dienas pirmajā pusē tā izklīdīs, un Latvijā būs gaidāms sauss un saulains laiks, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Laika apstākļus Latvijā vēl aizvien noteiks anticiklona ziemeļrietumu mala, līdz ar to naktī mākoņu būs maz un nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs lēns dienvidu vējš, un nakts laikā lokāli veidosies migla ar redzamību 500-1000 m, kas vietām saglabāsies arī no rīta.

Gaiss naktī atdzisīs līdz +5...+9°, bet vietām, galvenokārt austrumu rajonos, gaisa temperatūra pazemināsies līdz 0...+4° Madonā naktī un agri no rīta termometra stabiņš noslīdēs līdz 0 grādiem.

Rīgā gaidāms neliels mākoņu daudzums, un nakts paies bez nokrišņiem. Saglabāsies lēns dienvidu puses vējš. Gaiss naktī atdzisīs līdz +7...+9.

Dienā Latvijā gaidāms sauss un saulains laiks, pūtīs lēns dienvidu puses vējš. Termometra stabiņš dienas laikā pakāpsies līdz +15...+19° atzīmei.

Rīgā dienā spoži spīdēs saule, un nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs lēns dienvidu vējš, un maksimālā gaisa temperatūra gaidāma +16...+18° robežās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!